23948sdkhjf

Tæt partnering samarbejde mellem NCC og Arrild Ejendomme

NCC opfører 1.100 kvadratmeter boliger og butiksareal i Otterup i et partnering-samarbejde med Arrild Ejendomme. Arrild ønsker nu at udvide samarbejdet...

Tæt partneringsamarbejde mellem NCC og Arrild Ejendomme

NCC opfører 1.100 kvadratmeter boliger og butiksareal i Otterup i et partnering-samarbejde med Arrild Ejendomme. Arrild ønsker nu at udvide samarbejdet med NCC.

– Beliggenheden er helt unik. Byggeriet opføres på den mest centrale grund i Otterup i krydset mellem Søndergade og Jernbanegade, der fører til de store sommerhusområder ved kysten. Det er det perfekte sted for butikslokaler og bynære lejligheder, siger Christian Hodal, Arrild Ejendomme, om det byggeri, NCC nu går i gang med at opføre for investeringsfirmaet.

Den nye bygning, som skal huse en filial af Fionia Bank og en Intersport butik i stueetagen samt seks lejligheder på førstesalen, opføres i et partneringsamarbejde mellem Arrild Ejendomme og NCC.

– NCC har været involveret i projektet helt fra starten, og vi har fået byggeriet i den kvalitet og til den pris, vi skal have. NCC’s projektledere har en professionel indstilling, som har bidraget til, at alle udfordringer i forbindelse med projekteringen er blevet løst i samarbejde med os og de kommende lejere, siger Christan Hodal, der har planer om at udvide samarbejdet med NCC.

– Vi har flere projekter i støbeskeen, som NCC skal hjælpe os med at udføre, når de er faldet endeligt på plads, siger Christian Hodal.

Partnering er en struktureret arbejdsform, hvor bygherre, rådgivere, arkitekt og entreprenør i fællesskab løser byggeopgaven. Partnering er baseret på et tillidsfuldt samarbejde, hvor alle spiller med åbne kort, og hvor alles fagkundskaber supplerer hinanden gennem hele byggeprocessen.

NCC har startet udgravningen til bygningens fundament, som kommer til at fylde det meste af grunden.

– Vi bygger i Otterups mest trafikerede vejkryds. Så vi bliver nødt til at styre trafikken under de store elementleverancer og lejlighedsvis tage fortov og cykelsti i brug. Vi taler med kommunen og de omkringliggende butikker i god tid, så vi kan få spærret fornuftigt af og være til mindst mulig gene undervejs, siger NCC’s projektleder Sten Haudrum.

Bygningen opføres i betonelementer i to etager med en skalmur i gule tegl, betontagsten og vinduesrammer i træ/aluminium.

– Det bliver et flot og enkelt byggeri, der skal byde folk velkommen til byen ved indkørslen til Otterup. Det arkitektoniske udtryk kommer til at harmonere med de omkringstående huse, siger arkitekt Claus Bjerre fra Tegnestuen Lillebælt ApS, som har tegnet huset.

Fakta om bolig- og butiksbyggeri i Otterup:

Beliggenhed: Krydset mellem Søndergade og Jernbanegade, 5450 Otterup
Bygherre: Arrild Ejendomme A/S
Totalentreprenør: NCC Construction Danmark A/S
Kontraktsum: 11 mio. kr.
Arkitekt: Tegnestuen Lillebælt ApS
Samlet byggeri: 1.120 kvadratmeter
Byggeperiode: Juni 2005 til november 2005

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078