23948sdkhjf

Bygger nye fabrikshaller for Siemens Wind Power i Aalborg

MT Højgaard a/s er blevet valgt som totalentreprenør på en væsentlig udvidelse af Siemens Wind Power’s fabrik i Aalborg Øst, hvor der produceres...
MT Højgaard a/s er blevet valgt som totalentreprenør på en væsentlig udvidelse af Siemens Wind Power’s fabrik i Aalborg Øst, hvor der produceres vinger til virksomhedens vindmøller.

- Vi er klar til at gå i gang med opførelsen af første etape, som skal stå færdig til december i år, mens resten af byggeriet skal være klar til indflytning i løbet af første kvartal 2006, siger regionsdirektør Morten Chrone fra MT Højgaard a/s i Aalborg.

Siemens Wind Power har inden for den seneste tid ansat 60 nye medarbejdere i Aalborg, så virksomheden nu har omkring 300 ansatte i Aalborgafdelingen.

Vingeprojektet blev indledt i 1998, og i 2002 blev den nuværende vingefabrik opført. Den er siden udvidet et par gange med tilbygninger, og med den nye udvidelse bliver det bebyggede areal næsten fordoblet.

Siemens Wind Power råder over 140.000 kvm grund i Aalborg Øst, men der er plads til yderligere udvidelser, idet virksomheden har forkøbsret til en kommunal grund ved siden af. Hos Siemens Wind Power siger direktør Albert C. Holkenberg om mulighederne:

- Kommunen var fremsynet, da den afsatte arealerne herude til erhverv og industri, og infrastrukturen er særdeles god med udskibningshavn og motorvejsnettet lige i nærheden. Vi har således gode forhold, og bidrager til gengæld med gode arbejdspladser og en miljøvenlig produktion, siger direktør Albert C. Holkenberg.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11