23948sdkhjf

Vinder konkurrencen om Color Hotel Skagen

Friis & Moltke er i samarbejde med Niras udpeget som vinder af idékonkurrencen om Color Hotel Skagen...
Friis & Moltke er i samarbejde med Niras udpeget som vinder af idékonkurrencen om Color Hotel Skagen.

Konkurrencens formål var at fremskaffe idéforslag til en udvidelse af det eksisterende hotel, således at det kommer til at fremstå som et moderne kongres- og wellness hotel med plads til ca. 1000 overnattende og spisende gæster.

Hotellet har til formålet erhvervet et grundstykke, der mod øst grænser op til det eksisterende Color Hotel Skagen, som er beliggende i den sydvestlige del af Skagen by og grænser mod vest op til Skagen Klitplantage.

Uddrag fra dommerbetænkningen:

"Projektet er klassisk og enkelt i sit arkitektoniske, funktionelle og konstruktive koncept. Det er velegnet til etapevis udbygning og det vil i de enkelte etaper til stadighed kunne danne en helhed med det eksisterende hotelkompleks samt til omgivelserne. De udvendige anlæg danner gode og fremtidssikrede rammer til de påtænkte aktiviteter.

.... Bygningsanlægget er i sin ydre fremtræden skitseret med en fornem og smuk designkvalitet. Sammenbygningen med det eksisterende hotel er løst spændende. Projektet vidner om stor viden om det aktuelle emne. Der peges på mange smukke oplevelser i samspillet mellem eksteriøret og interiøret, ligesom interøret er veldisponeret med stor brugskvalitet og fremtidssikring."

Kilde: Friis & Moltke

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078