23948sdkhjf

Fluke køber LEM Instruments

Fluke Corporation har meddelt, at de har købt LEM Instruments, en afdeling under LEM Group. LEM Instruments er en førende europæisk producent af...
Fluke Corporation har meddelt, at de har købt LEM Instruments, en afdeling under LEM Group. LEM Instruments er en førende europæisk producent af test- og målingsudstyr, herunder analysatorer og systemer til effektkvalitetsområder, jordtestere, isolationstestere, ohmmetre, tangmetre og fastspændingseffektmetre. LEM Instruments er også den førende leverandør af strømprober med høj præcision til automotive-området.

Købet af LEM Instruments er et fantastisk supplement til vores voksende elektriske område," siger Jim Lico, President, Fluke Corporation. "De har en stærk produktlinje inden for effektkvalitet på det europæiske industrielle- og forsyningsområde. Sammen med den nylige introduktion af Fluke 430-serie effektkvalitetsanalysatorer giver tilføjelsen af LEM Instruments Fluke en omfattende produktlinje, som er bakket op af stærke, globale salgskanaler."

"LEM Instruments og Fluke deler en stærk forpligtelse til at forstå vores kunders behov, og hjælpe dem til at udføre deres arbejdsopgaver bedre og hurtigere med innovative, brugervenlige værktøjer i høj kvalitet," siger Jan Roetman, General Manager, Fluke Europe. "Det kombinerede produktudbud vil sætte os i stand til at bringe et bredere udvalg af tekniske løsninger og innovation på markedet, som vil være en fordel både for vores partnere og vores kunder."

LEM Instruments, som blev grundlagt i 1972, designer, producerer, markedsfører og servicerer sine produkter over hele verden. LEM Instruments er en global organisation med hovedsæde uden for Liverpool i England og med datterselskaber og/eller repræsentanter over hele Europa, såvel som i Nordamerika, Japan, Kina og Rusland.

Kilde: Fluke

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078