23948sdkhjf

Ny behandlings-bygning til Amtssygehuset i Gentofte

Københavns Amt har netop underskrevet en aftale om partneringsamarbejdet mellem Hoffmann, C.F. Møller, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og Moe & Brødsgaard om en udvidelse af sygehuset i Gentofte...

Ny behandlingsbygning til Amtssygehuset i GentofteUdvidelsen er placeret i gårdrummet i den karakteristiske sygehuskarré og indeholder bl.a. hovedankomst, ambulant behandling, operationsafsnit, laboratorier m.m. - ialt 15000 kvm.

Projektering forløber frem til efteråret 2006. Herefter går selv byggeriet i gang. Den forventede byggesum er 265 mio. kr.

Arkitektfirmaet C. F. Møller er arkitekter på vinderforslaget til nybyggeri ved Amtssygehuset i Gentofte.Formålet med udvidelsen er at forbedre sygehusets nuværende indretning og logistik betydeligt. Projektets plan for logistikken er en separering af patienttrafikken ved, at ambulant behandling skal ske i stueplanet, mens indlæggelse og operation af patienterne koncentreres på 1. og 2. sal.

Herved opnår man, at de akutte patientmodtagelser bliver adskilt fra de planlagte. Dette princip vil blive ført videre, når renoveringen af de eksisterende bygninger går i gang senere hen.

Kilde: C. F. Møller, Moe & Brødsgaard

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109