23948sdkhjf

Samler tre afdelinger i nybygning

Til september går Skanska i gang med anlægsarbejdet til Statens Serum Instituts (SSI) nye laboratorium på Artillerivej på Amager...
Den netop underskrevne totalentreprisekontrakt baner vej for, at SSI fra august næste år kan samle tre afdelinger i ét laboratorie.

SSI modtager dagligt et meget stort antal prøver til analyse fra læger og sygehuse over det ganske land.

Laboratoriet, der skal opføres, samler afdelingerne for Parasitologi, Mykologi og Dyrkning, så nye analysemetoder kan udnyttes rationelt - blandt andet ved hjælp af analyserobotter.

Den nye 2.300 kvm. store bygning forbinder to ældre huse, og det har stillet særlige krav til arkitekturen.

"I samarbejde med Dissing + Weitling har Skanska peget på en enkel arkitektur med søjleganggang inddækket af glas-alufacade og saddeltag med markante skorstene," oplyser projektleder Lars Kragh-Hansen, Skanska Danmark.

De velvalgte arkitektoniske linjer faldt i bygherrens smag. Desuden betyder arkitektur og materialevalg, at Skanska også er konkurrencedygtige på prisen.

Inden SSI besluttede sig endeligt blev de bydende entreprenører bedt om at give et revideret tilbud. Skanska kom med det samme tilbud, men med mere detaljeret information om materialerne - og vandt også i anden omgang.

Beliggenhed: Artillerivej 5, København S
Kunde: Statens Serum Institut
Entrepriseform: Totalentreprise
Byggeperiode: September 2005 - august 2006
Omfang: 2.300 kvm.
Arkitekt: Dissing + Weitling
Ingeniør: Birch & Krogboe
Bygherrerådgiver: Hvidt & Mølgaard, Niras og Balslev

Kilde: Skanska

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079