23948sdkhjf

Leif Hansen overtager Strunge & Hartvigsen

Leif Hansen Rådgivende Ingeniører har hen over sommeren overtaget samtlige aktiviteter i Strunge & Hartvigsen Rådgivende Ingeniører og dermed dannet grundlag for en...
Strategien for den samlede virksomhed er at levere ydelser inden for byggeri til landsdækkende kunder og samtidig have en bredde i kompetencerne, for derved at være i stand til at løse større og mere komplekse opgaver til gavn for kunder og samarbejdspartnere. Foruden traditionelle bolig- og erhvervsopgaver er virksomhedens kernekompetencer industri og sundhed.

Strunge & Hartvigsen drives videre under samme navn fra sin nuværende adresse i Vejle med fokus på Syd- og Sønderjylland samt Fyn. De hidtidige ejere direktørerne Claus Hoffmann og Kjeld Hartvigsen fortsætter som ledelse i selskabet.

Med overtagelsen af Strunge & Hartvigsen er Leif Hansen repræsenteret med kontorer i København, Århus og Vejle. Strunge & Hartvigsen blev grundlagt i 1978 og har løst betydelige ingeniøropgaver gennem årene; senest for Syddansk Universitet i Sønderborg.

Fakta
Der er 42 medarbejdere i Strunge & Hartvigsen.
Leif Hansen Rådgivende Ingeniører indgår i Leif Hansen Gruppen med ca. 200 ansatte

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109