23948sdkhjf

Lader husets stil komme til sin ret

Lyngsøe Design har udviklet en carport i galvaniseret stål, der har et let og luftigt design og matcher enhver byggestil på huset. En carport må helst ikke virke for...
Derfor har firmaet Lyngsøe Design i Hadsten nu udviklet en carport i galvaniseret stål, der har et lettere og mere luftigt design end traditionelle carporte. Den syner ganske enkelt af mindre og lader derfor husets stil komme til sin ret på en helt anden måde.

Carportens enkle design med det svagt buede tag bevirker endvidere, at den er meget neutral i sit udtryk. Rent stilmæssigt passer den derfor til næsten enhver byggestil og arkitektur på huset - uanset om der er tale om en ældre villa eller et nyt parcelhus.

Det galvaniserede stål giver også en lang række funktionelle og praktiske fordele. Det er således vedligeholdelsesfrit og bevarer den elegante grå-hvide farve i næsten al evighed. Stål er endvidere et meget stærkt materiale, hvilket blandt andet giver den fordel, at der i en dobbelt carport ikke er behov for en stolpe i midten til at understøtte taget.

Carportene fra Lyngsøe Design er udstyret med et lyst tag med termo-paneler, som er fremstillet af verdens stærkeste plastmateriale - polycarbonat – der hverken revner, splintrer eller kan slås i stykker.

På den side, der vender opad mod himlen, har de en ekstra UV-beskyttelse, så taget vil kunne modstå solens nedbrydende ultraviolette stråler i meget lang tid. Tagrenderne er integreret i det smalle udhæng, så den lette og elegante stil bibeholdes, og den elektriske belysning er diskret indbygget i stålkonstruktionen, så der ikke er synlige ledninger.

Redskabsrummet og eventuelle bag- og sidevægge er oftest af olieret sibirisk lærketræ som klink-beklædning, men tilbydes også med eternit-beklædning eller galvaniserede hulplader.

Carporten fra Lyngsøe Design leveres som standard i fire forskellige størrelser, men tilbydes også skræddersyet og produceret helt efter den enkelte husejers ønsker og behov. Priserne starter ved 33.800 kroner inklusiv moms og plus montage.

Kilde: Lyngsøe Design

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078