23948sdkhjf

Nu skal der kulør på gulvet igen

Efter en lang årrække hvor grå og neutrale farver har domineret erhvervs- og institutionsbyggeri, skal der nu kulør på gulvet igen...
Kulørte og sprælske farver på gulvet er ifølge gulvproducenten Tarkett den nye trend inden for indretning, ikke kun i private hjem, men også i erhvervs- og institutionsbyggeri.

Farverne bruges som flot kontrast til neutrale farver og trendforskere har bebudet, at de stærke farver er kommet for at blive, da danskerne efter en lang årrække med fokus på grå og neutrale nuancer har lyst til farver i deres omgivelser igen.

Desuden har virksomheder for alvor fået øjnene op for, at farver skaber en positiv og indbydende stemning.

Kulørte gulve med raffinerede mønstre er populære til erhvervs- og institutionsbyggeri. Understreger virksomhedens profil

Gulvproducenten Tarkett mærker en øget efterspørgsel efter gulve med stærke farver, hvilket der er taget højde for i virksomhedens linoleums kollektion for 2005.

Med hele 60 farver, der spænder mellem de lyse og neutrale til de stærke og sprælske farver, kan virksomheder skabe flotte mønstre og effekter i gulvet, der understreger den øvrige indretning og skaber et særegent præg.

Visse virksomheder har en farvepolitik i forhold til fx logo, interiør og de ansattes påklædning, og der kan man evt. også vælge at lade farverne gå igen i gulvet for et helstøbt koncept.

Tarketts linoleumsgulve fås i en række forskellige varianter: Etrusco serien, der er kendetegnet ved sine stærke farver, Veneto serien, der med sin marmorerede overflade skaber en raffineret effekt i rummet, og Toscano serien i brændte jordfarver, der er inspireret af det italienske efterår og giver en dybde og glød til gulvet. Serierne kan med fordel kombineres for et unikt udtryk.

Slidstærkt og rengøringsvenligt

Linoleum har ikke kun designmæssige fordele. Det er samtidigt et meget slidstærkt og rengøringsvenligt alternativ, der kan holde til meget trafik.

Tarketts linoleumsgulve har opnået Svanemærket og er meget allergivenlige. Det har bl.a. gjort gulvene meget populære i fx institutioner og detailhandel.

Kilde: Tarkett

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094