23948sdkhjf

Birch & Krogboe udvider direktionen

Peter Spøer, p.t. adm. direktør for Danbrew A/S, er udnævnt til viceadministrerende direktør for Birch & Krogboe A/S med tiltrædelse pr. 1 januar 2006...
Peter Spøer, p.t. adm. direktør for Danbrew A/S, er udnævnt til viceadministrerende direktør for Birch & Krogboe A/S med tiltrædelse pr. 1 januar 2006. Det sker i forlængelse af Birch & Krogboes køb af Danbrew i år.

Peter Spøer får det overordnede ansvar for projekter og faglige afdelinger i både Birch & Krogboe og Dan-brew, og han vil fungere som stedfortræder for administrerende direktør Ingelise Bogason.

Peter Spøer er uddannet civilingeniør og har været administrerende direktør i Danbrew siden 1. marts 2004. Før det havde han flere ledende stillinger i internationale virksomheder.

Birch & Krogboe købte Danbrew af Carlsberg i juni i år. Samtidig blev der indgået en flerårig aftale om, at Carlsberg køber bryggerirelaterede ydelser fra Birch & Krogboe/Danbrew. Birch & Krogboe overtager det formelle ejerskab af Danbrew den 1. oktober, men Danbrew fortsætter som et selvstændigt selskab frem til 1. januar 2006.

Kilde: Birch & Krogboe A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093