23948sdkhjf

VELFAC giver ti års garanti på vinduer

Forbrugerrådet har efterlyst ti års garanti på vinduer for at give forbrugerne en større sikkerhed, når de investerer i nye vinduer. VELFAC udvidede garantien til ti år allerede for fem år siden, og så sent som i...
"VELFAC har altid været en pioner på vinduesområdet, og ti års-garantien er et tydeligt signal om, at man tager sit produkt alvorligt," udtaler adm. direktør i VELFAC Jesper F. Petersen.

VELFAC yder ti års garanti på vinduer, inkl. rude. Monteringen har betydning

Mange er ikke klar over, at hvis vinduet ikke sættes rigtigt i, så kan det gå ud over holdbarheden af vinduet. En måde at undgå fejl på vinduerne er derfor at sikre, at vinduerne monteres korrekt. Derfor har VELFAC taget initiativ til efteruddannelse af tømrermestre i hele landet.

De håndværkere, der tager kurset bliver certificeret VELFAC VinduesMester®, og deres arbejde bliver løbende kvalitetstestet. På den måde kan forbrugeren være sikker på, at vinduet sættes rigtigt i, og at det lever op til forventningerne.

De første vinduer holder stadig

VELFAC vinduer er kendte for deres holdbarhed, og der bliver løbende holdt øje med kvaliteten på nogle af de første vinduer, VELFAC producerede.

"Hvert år tager jeg personligt med ud og tjekker kvaliteten på vinduer, vi har sat i for over 20 år siden. Og det er opløftende at se, at de første produkter, som vi leverede, stadig er fuldt funktionsdygtige. Det er også en af årsagerne til, at vi for flere år siden besluttede at udvide vores garanti til glæde for forbrugerne," fortæller adm. direktør Jesper F. Petersen.

Hemmeligheden bag VELFAC vinduernes lange holdbarhed er kombinationen af træ og aluminium. Indvendig er vinduet af træ, og udvendig har det en lakeret aluminiumsramme, der aldrig skal males.

Fordi træet aldrig bliver direkte udsat for vind og vejr, har konstruktionen en unik holdbarhed. Den eneste vedligeholdelse vinduerne kræver, er at rammerne tørres af med en fugtig klud, og at hængslerne får en dråbe olie i ny og næ.

Naturligt med ti års garanti

Som Jesper F. Petersen forklarer: "Det er kvalitet, man vælger, når man vælger et VELFAC vindue. Og derfor er det også helt naturligt, at der følger en ti års-garanti med. Kunderne forventer kvalitet, når de står over for en så forholdsvis stor investering."

Kilde: VELFAC

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094