23948sdkhjf

Juul & Nielsen etablerer ny afdeling

Entreprenørvirksomheden har udvidet forretningen med en afdeling for energioptimering. Leder af afdelingen er Torben B. Svendsen, der kommer fra Hoffmann.
Juul & Nielsen var i efteråret med på det team, der vandt prisen for Danmarks bedste renoveringsprojekt, og Glostrup-virksomheden bygger nu videre på succesen med etablering af en decideret afdeling for energioptimering, renovering og ombygning med fokus på den almennyttige boligmasse.

- Igennem både igangværende og kommende projekter har kunderne udvist et stærkt ønske om en professionel samarbejdspartner, med dygtige specialister inden for området, til at varetage deres interesser bedst muligt, oplyser Juul & Nielsen om baggrunden for beslutningen.

Afdelingen blev en realitet den 1. januar og ledes af Torben B. Svendsen. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Hoffmann og har tidligere været som projektchef i E. Pihl & Søn.

Juul & Nielsen har afdelinger i Glostrup samt Lystrup ved Aarhus og råder desuden over eget snedkeri i form af Johny Larsen Snedkerier i Albertslund. Virksomheden realiserede i seneste regnskabsår (2012) et overskud på lidt mere end 3 mio. kr. før skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094