23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Building Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Syddanske køkkenbutikker får nye ejere

Kvik-butikkerne i Odense og Vejle har fået nyere ejere. Begge steder fejres overtagelse den 1. og 2. februar.

Kvik butikken på Risingvej 55 i Odense, har fået ny ejer i skikkelse af Carsten Grønning. En herre der allerede er særdeles velbevandret i køkkenbranchen.

Carsten Grønning har således været ansat i butikken siden 1999 og i de sidste år været butikschef.

Det er således en erfaren mand med et særdeles godt kendskab til køkkenbranchen, der nu fremadrettet skal videreføre Kvik butikken i Odense. Den nye ejer glæder sig til at komme rigtig i gang som selvstændig og har store ambitioner om at udvikle butikken til at blive en afgørende spiller på det fynske køkkenmarked.

- Det er naturligvis ikke en tilfældighed, at jeg har valgt at købe butikken i Odense. Kvik har i mange år været mit andet hjem og personalet her i butikken, min anden familie. Derudover er det min oplevelse at byen, kommunen og oplandet emmer af vækst og en stærk iværksætter ånd – og ikke mindst en positiv og venlig attitude. Og det er en tilgang til tingene, som jeg kan tilslutte mig fuldt ud, siger Carsten Grønning.

Hr. og fru Kvik klar i Vejle

Også Kvik butikken på Stiftsvej 59A i Vejle, har fået nye ejere i form af Susan og Peter Feld.

Peter Feld kommer senest fra en stilling i Rema 1000 og har tidligere været selvstændig erhvervsdrivende. Derudover har han en baggrund som uddannet tømrer og over 20 års erfaring med retailbranchen. Susan Feld er også særdeles velbevandret i retailbranchen, med omkring 10 års butiks- og salgserfaring. Det er således et erfarent par, der nu fremadrettet skal videreføre Kvik butikken i Vejle.

- Da muligheden for at overtage Kvik i Vejle præsenterede sig, slog vi til med det samme, for køkkenbranchen kombinerer de områder, vi i forvejen kender rigtig godt – nemlig salg, service og godt købmandskab funderet på ekspertrådgivning, fortæller Peter Feld.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.095