23948sdkhjf

FRI styrkes som politisk talerør

Ansættelsen af Niels Hovmand og Inge Ebbensgaard sker som led i FRI’s vision om at styrke foreningens funktion som politisk talerør for virksomheder, der lever af at sælge...
Ansættelsen af Niels Hovmand og Inge Ebbensgaard sker som led i FRI’s vision om at styrke foreningens funktion som politisk talerør for virksomheder, der lever af at sælge viden i en global økonomi, samtidig med at varetagelsen af medlemmernes direkte interesser som rådgivende ingeniørvirksomheder også bliver forbedret.

I en kommentar til ansættelserne udtaler FRI’s direktør Lars Goldschmidt:

”Det er væsentligt for FRI at stå på to ben, både gennem en stadig forbedring af den direkte medlemshåndtering og gennem en fortsat styrkelse af den politiske interessevaretagelse. Med ansættelsen af Inge og Niels bliver det muligt at gøre begge dele. Hermed fastholdes FRI’s rolle som en central organisation for danske videnerhverv, efterhånden som videnerhvervene også i de kommende år får en stigende betydning for den fremtidige vækst og beskæftigelse i Danmark.”

Fakta:

Inge Ebbensgaard kommer fra en stilling som Projektleder i Mogens Balslev Rådgivende Ingeniører A/S med ansvar for bl.a. markedsføring og kommunikation.

Den nye Informationschef er uddannet cand.merc. og har tillige gennemført uddannelse inden for arbejdsret. Hun har et solidt kendskab til den projekt- og procesorienterede arbejdsform der kendetegner FRI’s medlemsvirksomheder.

Niels Hovmand kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Handel & Service med ansvar for politisk koordinering og interessevaretagelse. Han underviser tillige i EU og erhvervspolitiske forhold på Denmark’s International Study Program (DIS).

Den nye Erhvervspolitiske chef er uddannet cand.scient.pol. og master i international politik og økonomi. Han har tidligere arbejdet med forretningsudvikling i rådgiverbranchen i New York og har været ansat som pressesekretær på Christiansborg.

Kilde: FRI

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084