23948sdkhjf

Saint-Gobain Habitat Award 2014 er skudt i gang

Innovativ og bæredygtigt arkitektur er i fokus, når Saint-Gobain i Danmark for anden gang stiller 75.000 kr. på højkant for landets arkitektstuderende.
Saint Gobain Habitat Award er indstiftet i 2012 som en priskonkurrence for arkitektstuderende ved Kunstakademiets Arkitektskole i København og Arkitektskolen Aarhus.

De studerende deltager i priskonkurrencen med deres afgangsprojekt, og den samlede præmiesum er på 75.000 kroner; henholdsvis 50.000 kr. til vinderen, 20.000 kr. til nummer to og 5.000 kr. til nummer tre.

Intentionen bag prisen er at støtte talentudviklingen blandt arkitektstuderende og sætte fokus på innovativ og bæredygtigt arkitektur. Prisen vil gå til studerende, der har noget særligt på hjerte, og som brænder for at gøre en forskel indenfor deres felt. Konkurrencen er udviklet i samarbejde med de to danske arkitektskoler i København og Aarhus.

Priskonkurrencen er nu åben for indlevering af projekter, og vinderne vil blive kåret i september af en Jury, der blandt andet omfatter arkitekt Kasper Guldager fra 3XN, arkitekt Anna Maria Indrio fra C.F. Møller og General Delegate Thierry Lambert fra Saint-Gobain.

Iben Vadstrup Holm og Lise Birgens Kristensen fra Arkitektskolen Aarhus vandt den første konkurrence i 2012.

Læs mere på konkurrencens hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125