23948sdkhjf

Udvidelse af Vejle Tekniske Skole

Arkitektfirmaet C. F. Møller har tegnet en udvidelse og ombygning af Vejle Tekniske Skole. Nybyggeriet indvies fredag den 26. august. Med udvidelsen har Vejle Tekniske Skole fået...
Med udvidelsen har Vejle Tekniske Skole fået tidssvarende forhold og en karakteristisk arkitektur i røde mursten og glas. I den nye hovedbygning er der café, et nyt auditorium til 80 personer og et stort møderum med udsigt og tagterrasse.

Skolens tidligere gårdrum er overdækket med glas og omdannet til moderne undervisningslokaler, alt sammen holdt i et luftigt og lyst udseende.

En teknisk skole repræsenterer en mangfoldighed af viden og håndværksmæssige kunnen. Arkitektfirmaet C. F. Møllers nybyggeri for Vejle Tekniske Skole tager udgangspunkt i denne fagkundskab, og byggeriet er derfor skræddersyet til forholdene i bedste håndværksmæssige tradition.

For eksempel er murværket udført med raffinerede mønster- og bjælkeelementer, hovedkonstruktionerne er synlige, og interiøret er indrettet med en markant brug af stål og snedkerarbejder i en moderne standard.

Kunstneren Monica Ritterband har skabt et værk i rustfrit stål til Vejle Tekniske Skoles nye lokaler – en ”Humane”, som i Ritterbands univers er et lille hårfagert væsen med sin egen personlighed og værdighed.

Arkitektfirmaet C. F. Møller er allerede i gang med endnu et byggeri for Vejle Tekniske Skole: Et kollegium og et skolehjem med plads til 78 beboere.

Kilde: C. F. Møller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078