23948sdkhjf

Direktør bliver selvstændig

Jesper Larsen vil starte som selvstændig inden for udvikling af ejendomsprojekter og projektsalg af ejendomme til store investorer. Det vil dog være...
”Jeg har gennem årene gået med en drøm om at blive selvstændig. Jeg har rundet de 40 år, så nu er tiden moden, hvis jeg skal prøve kræfter som selvstændig”, siger Jesper Larsen, direktør hos Difko med ansvar for ejendomsområdet. Han pointerer, at han har haft 15 gode år hos Difko med masser af udfordringer og et fantastisk samarbejde med såvel kunder, ledelse som medarbejdere.

Jesper Larsen vil starte som selvstændig inden for udvikling af ejendomsprojekter og projektsalg af ejendomme til store investorer. Det vil dog være inden for andre nicheområder end Difko beskæftiger sig med, og der vil således ikke være tale om direkte konkurrence.

Bestyrelsesformand Ole Bjerre og adm. direktør John Andersen, Difko, siger samstemmende om beslutningen: ”Vi er kede af at sige farvel til Jesper, fordi han er en kapacitet på sit fagområde og er vellidt af alle. Imidlertid har vi forstå-else for, at han gerne vil efterprøve ønsket om at blive selvstændig”.

Jesper Larsen udtræder af direktionen den 26. august, men vil fortsætte med at løse konkrete opgaver for Difko indtil udgangen af 2005.

Jesper Larsens ansvarsområde deles fremover. Robert Skjødt overtager produktområdet udvikling og salg af investeringsejendomme, mens Mogens Lyck får det overordnede ansvar for hele området ejendomsadministration. Mogens Lyck, 49, har indtil nu været administrerende direktør i Difkos datterselskab, Dansk Boligadministration. Robert Skjødt, 37, har indtil nu været direktør for projektområdet vind.

Kilde: Difko

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143