23948sdkhjf

Helt nyt samarbejde sikrer fremtiden for danske laboratorier

Fremtidens laboratorier er sat på dagsordenen af fire store leverandører/aktører inden for byggeri, installationer, inventar og armaturer til den danske pharma- og industribranche...
Kravene til udvikling og opdatering af tidssvarende laboratorier er ekstremt høje, og det er dyrt at bygge og indrette laboratorier. Mellem 20.000 og 50.000 kr. pr. kvadratmeter. Derfor ønsker de fire virksomheder at gå i front med ydelser, der sikrer fleksibilitet og mobilitet i indretningen af laboratorier. Og mindsker omkostningerne i laboratoriebyggerier.

De fire kendte aktører er TechTeam, YIT A/S, Broen A/S og ByrumLabflex A/S – specialister i henholdsvis vvs, tekniske installationer, armaturer og inventar til laboratorier.

De kender allerede hinanden fra mange væsentlige laboratoriebyggerier og gør nu et fælles fremstød for at sikre fleksible og mobile løsninger til fremtidens danske laboratorier.

– For YIT Danmark har dette utraditionelle tiltag det mål, at komme ind i de komplicerede laboratoriebyggeprojekter så tidligt som muligt for at sætte et kompetent team, som besidder alle de kompetencer en bygherre af et laboratorium har brug for. Det kan vi gøre, med dem vi stiller op med her, siger Kim Kronby, salgsdirektør hos YIT A/S, en teknikentreprenørvirksomhed med over 1000 danske medarbejdere.

– Både byggeriets indretning og tekniske installationer kan gøres fleksible og mobile med KlimaTak, et klimaloft som er let at installere, fungerer simpelt, er luftbaseret og kan udskifte 20 kubikmeter luft pr. kvadratmeter loft, siger Kim Kronby. KlimaTak er installeret i en million kvadratmeter byggeri i Norge og introduceres nu herhjemme af YIT A/S.

Firkløveret præsenterede produkter og løsninger på et fælles seminar den 18. august hos virksomheden TechTeam i Værløse, hvor 40 rådgivende ingeniører, arkitekter, tekniske chefer og slutbrugere var mødt op for at høre deres bud på fremtidens laboratorier.

TechTeams markedschef Thomas Jensen var vært for seminaret og forventer, at de fire ekspertvirksomheder knytter tættere bånd og skaber synergi over for deres kunder i laboratoriebranchen.

Kilde: YIT Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109