23948sdkhjf

Wavin skaber vækst med overtagelse

Wavin har overtaget PR TEKNIK A/S i Horsens med 25 medarbejdere og ca. 50 mio kr. i omsætning om året. Det sker som et led i Wavins vækststrategi på VVS-området, hvor Wavin i de sidste ti år har...
Wavin overtager en velkonsolideret VVS-virksomhed, som gennem de seneste år har haft stor vækst. I 2004 var PR Teknik Gazellevirksomhed. Overtagelsen af PR TEKNIK A/S skal udbygge Wavins position på et marked, der alene i Danmark udgør over 300 mio kr. om året, og som på europæisk plan har et potentiale på flere milliarder kroner.

PR TEKNIK A/S blev grundlagt i 1981 af Per Rasmussen. Virksomheden importerer og sælger VVS-produkter, og producerer præfabrikerede installationsenheder til central- og gulvvarme. Desuden specialfremstilles produkter til fx kedel-, fjernvarme-og brugsvandssystemer. Alt sammen med en fleksibel produktion og hurtig levering.

Produkterne fra PR TEKNIK A/S passer perfekt til Wavins produkter. Wavin kan nu tilbyde det bredest tænkelige program inden for rør, fittings og tilbehør til vand og varmesystemer – fjernvarmeunits og gulvvarmesystemer.

Med overtagelsen får Wavin en markant position på markedet. Der skabes en one stop-leverandør med stærke kompetencer, som kan tilgodese alle behov for professionelle VVS-løsninger. Desuden vil det betyde en øget og mere effektiv markedsbearbejdning på salgssiden.

"Vi vil fortsætte produktionen i Horsens, og samtidigt flytte Wavins VVS aktiviteter til samme adresse, så produktion, lager og salg fremover vil ske fra Horsens. Fremover hedder virksomheden Wavin, og vil indgå i Wavins samlede aktiviteter i Danmark som hidtil. Dette sker for at give organisationen tilstrækkelig fokus på VVS, som hidtil har udgjort en mindre del af Wavins samlede aktiviteter i Danmark", fortæller adm. direktør Ole Arenfeldt Jensen fra Wavin.

Den nuværende ejer og grundlægger Per Rasmussen fortsætter som daglig leder af Horsens-virksomheden. Han udtaler:

”Jeg er særdeles tilfreds med overtagelsen, da afsætningsmulighederne for vores produkter nu øges markant i både Danmark og resten af Europa, hvor Wavin har en markant position på VVS-området. Det glæder mig at alle medarbejdere kan fortsætte ufortrødent fra adressen i Horsens – og vokse videre sammen med Wavin. Det bliver spændende at komme i gang med de fælles udfordringer.

Nordisk Wavin fremstiller komplette rørsystemer til bl.a. vand, afløb og VVS, omsætter årligt for ca. 1,3 mia. DKK og beskæftiger omkring 800 medarbejdere i de nordiske lande, Baltikum og Rusland, heraf omkring 400 i Danmark. Nordisk Wavin er en del af den internationale Wavin-koncern, der er en af Europas største producenter af plastrør med virksomheder i 27 lande.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094