23948sdkhjf

Danskerne vil ha' aircondition

Danskerne har kendt til aircondition i alle de år, der har været charterrejser til syden. Og de senere år har stadig flere danskere valgt at få aircondition eller klimaanlæg i bilen. Næste skridt - at vi vælger at få aircondition i hjemmet - er lige på trapperne...
Derfor har Sanistål valgt at satse på dette nye marked og har derfor indgået aftale med YORK International om eneforhandling af YORKs mest interessante aircondition anlæg. YORK International er en af verdens største virksomheder inden for opvarmning, ventilation, aircondition og maritim og industriel køling. Det betyder, at Sanistål fremover vil kunne tilbyde kvalitetsprodukter fra YORK.

Nyt marked til VVS-erne

"Det er et spændende marked. Aircondition anlæg i kontorbygninger er jo helt normalt i dag, men nu oplever vi også, at private får installeret aircondition - både når de bygger nyt hus og i forbindelse med ombygning. For de VVS-firmaer, der er opmærksomme på de muligheder, der ligger - og som er i stand til at give kunderne en god rådgivning - er der uden tvivl indtjeningsmuligheder inden for aircondition til private hjem", påpeger centerchef for BYG, Peter Handest, Sanistål.

Aircondition er ikke kun behagelig på de få, hede sommerdage. Også om vinteren kan den sikre en behagelig, ensartet temperatur. Derudover har et godt aircondition anlæg den fordel, at filtreringen og udskiftningen af luften er særlig velegnet for allergikere.

"Det er der stadig flere, der får øjnene op for. Og de generelt stigende temperaturer kombineret med store vinduesflader i vores hjem, gør aircondition til en god løsning", forklarer Peter Handest.

Vægt på kvalitet og funktion

Sanistål lagerfører YORKs aircondition anlæg i to forskellige prisklasser, men alle anlæg er i energiklasse A.

"Vi er meget glade for eneforhandlingsaftalen med YORK. Det betyder, at vi i Sanistål kan tilbyde vores VVS-kunder en række produkter, hvor der er lagt vægt på kvalitet, design og funktionalitet", slår Peter Handest fast.

Kilde: Sanistål

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187