23948sdkhjf

Vrå-virksomhed har papirer på succes

Siden 1985 da Carl Ole Andreasen kom til roret i Ventisol A/S, har virksomheden udviklet sig i en positiv retning, hvilket avisen Børsen har præmieret i 1999, 2000 og 2001, med at kåre Ventisol A/S til en af...
Ventisol A/S ejes i dag af Arne Andersen og Carl Ole Andreasen i fællesskab.

Ud over vinduer produceres der også døre, udestuer, karnapper og små facadeløsninger i plastic og en lille del i træ, men virksomhedens salgssucces er i dag staldvinduer i plastic.

”Jeg vil gerne rose dagens landmænd, de er blevet mere kræsen med hvordan deres byggeri ser ud, og er begyndt at sætte mere pris på design og detaljer”, udtaler Carl Ole Andreasen.

Ventisol A/S sælger ikke direkte til bygherrerne, men engros til tømmerhandler og tømrer mestre. Produkterne bliver udover landbrugsbygninger også anvendt i parcelhuse og i industribygninger. Virksomheden har blandt andet leveret vinduer til Vrå´s ny industri-bygning som FYNBO-foods har til huse i.

Vinduerne er lavet af Veka-profiler fra Tyskland og er blandt den bedste kvalitet der fås. ”Vi har været udsat for at tømrer på en arbejdsplads har afvist at sætte et andet mærke vinduer i og i stedet har bedt om at få vores vinder leveret” siger Carl Ole Andreasen, som er meget glad, for den store tillid der vises Ventisol.

Ventisol har indirekte eksport til Sverige og Tyskland, hvilket skyldes at kunder har lavet byggeri i disse lande, men der er hård konkurrence i branchen, hvilket gør det svært at bevæge sig uden for grænserne.

Produkterne er meget fleksible og er altid i udvikling for at matche kundernes behov. ”Plastic-vinduer er blevet bedre end de var for år tilbage. I dag kan det være svært at se forskel på om vinduet er lavet af træ eller plastic. Profilerne er i dag tynde og kan fås med træ-look”, siger Carl Ole Andreasen, som videre fortæller at der næsten ingen grænser er for, hvilke farver vinduet kan leveres i.

Virksomhedens succes skyldes ikke mindst en stab af dygtige og loyale medarbejdere som i den daglige drift ledes af Niels Jørgen Larsen og Regnar Pedersen, og netop medarbejderne fremhæver Carl Ole Andreasen, som er et af virksomhedens største aktiver.

Ventisol har også en nicheproduktion, som består af buede plastic-profiler. ”Der er ikke mange udover de store vinduesfabrikker som kan lave produktet”, forklarer Carl Ole Andreasen, der leverer til andre vinduesfabrikker i Danmark.

Den store succes, som Ventisol har, har givet pladsmangel og i øjeblikket arbejder ejerne på at løse dette problem. I første omgang vil der ikke blive brug for flere ansatte, men kapacitetsproblemet vil sandsynligvis blive løst ved investering i et mere avanceret produktionsapparat.

Kilde: Ventisol A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078