23948sdkhjf

PLAN-Seal behandlede plader og brædder fra Dansk Eternit A/S

Plader og brædder i fibercement bliver i stærkt stigende omfang brugt til såvel nybyggeri som til renoveringsopgaver. Fibercement produkterne fås i en række smukke og naturlige farver, og både plader og brædder er lette...

PLAN-Seal behandlede plader og brædder fra Dansk Eternit A/S holder facaden flot i årevis



Eternit PLAN® plader og brædder fra Dansk Eternit er oven i købet – og som de eneste – PLAN-Seal behandlede, hvilket betyder, at de har fået en imprægnering, der gør dem modstandsdygtige overfor smuds og snavs.

PLAN-Seal – effektiv beskyttelse mod fugt og snavs

PLAN-Seal behandlede plader og brædder har gennemgået en enestående hydrofoberingsproces, der sikrer, at fugt og snavs preller af på overfladen.

Eternit PLAN produkterne fra Dansk Eternit bevarer derfor deres elegante overflade år efter år, hvorimod ubehandlede plader og brædder optager fugt, som kan efterlade skjolder.

PLAN-Seal behandlingen har i en årrække været anvendt af Dansk Eternit og bevist sin styrke på utallige byggerier i såvel Danmark som i udlandet.

Adm. direktør Jørgen Jacobsen, Dansk Eternit udtaler:
”PLAN-Seal behandlingen er ekstremt effektiv og medvirker til at gøre vores Eternit PLAN plader og brædder til fremragende byggematerialer. PLAN-Seal behandlingen er usynlig og virkningen ses først efter påvirkning af fugt og snavs.

Man skal derfor være forsigtig med ikke at blande de PLAN-Seal behandlede materialer med ubehandlede. Forskellen vil nemlig blive meget tydelig allerede efter få års brug. Er man i tvivl om, hvorvidt materialerne er PLAN-Seal behandlede, kan man bare hælde en sjat kaffe på. Er de behandlede, preller kaffen af – er de ubehandlede, trænger kaffen ind”.

Det danske klima er hårdt ved bygningerne

Svingninger mellem varme og kulde og mellem udtørring og fugt er noget, der slider på dansk byggeri. Specielt træværk på gavle og facader skal plejes og passes for at bevare deres smukke overflade og beskyttende effekt.

Udtørrer overfladen ud kan den sprække, og giver adgang for fugt og snavs med efterfølgende risiko for råd og svamp. Dette problem eksisterer ikke med de PLAN-Seal behandlede plader og brædder fra Dansk Eternit. Fibercement produkterne kan derfor med fordel anvendes mange af de steder, hvor man ellers bruger træbeklædning.

Byggeprojekter med Eternit PLAN

Eternit PLAN produkterne har vundet indpas i en lang række byggerier, tegnet af nogle af landets førende arkitektfirmaer. Materialerne bliver valgt, fordi de stilmæssigt er flotte og giver næsten ubegrænsede kreative muligheder.

Hos Dansk Eternit oplever man også i disse år en stærkt stigende efterspørgsel efter PLAN- plader og brædder i forbindelse med renoveringsopgaver, såvel fra erhvervsmarkedet som fra private boligejere.

Kilde: Dansk Eternit A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078