23948sdkhjf

El:CON Gruppen køber Norup Telecom

El:CON Gruppen A/S og Norup Telecom ApS har indgået aftale om, at El:CON overtager alle aktiviteter i Norup Telecom med virkning fra 1. oktober 2005...
Norup Telecom er kendt som en af markedets mest toneangivende certificerede Alcatel partnere, og har gennem de seneste år oplevet en betydelig vækst i erhvervssegmentet, hvor der er implementeret tele- og data løsninger til en lang række erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Norup Telecom vil blive integreret i EL:CON Hvidovre A/S, og fortsætter som en selvstændig afdeling her. Norup Telecom beholder sine telefonnumre, og medarbejderne overgår til EL:CON. Opgaverne vil fortsat bestå i at rådgive, sælge og servicere telesystemer, med primært fokus på Alcatel produkter.

El:CON Gruppen som har hovedkontor i Århus er landsdækkende, har 16 afdelinger og cirka 250 medarbejdere. Gruppen har mere end 15 års erfaring i installation og service af tele- og datakommunikationsløsninger i hele Danmark, og er samtidig en af landets førende el-installationsvirksomheder.

EL:CON tilbyder telekommunikationsløsninger i hele landet, og besidder efter købet to telecentre i Danmark; dels EL:CON Hvidovre A/S med ansvar for telekommunikation øst for Storebælt og dels EL:CON Hadsten A/S med ansvar for telekommunikation vest for Storebælt.

Kilde: EL:CON

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078