23948sdkhjf

Nyt lønsystem til bygge- og installationsbranchen

IT-virksomheden Bygteq it, der ejes af Dansk Byggeri og Tekniq, er gået sammen med Multidata a/s om at udvikle et nyt branchespecifikt lønsystem, som henvender sig til de omkring...
- Baggrunden for samarbejdet er, at Bygteq it ønsker at forny den teknologiske platform for det eksisterende lønsystem til bygge- og installationsbranchen, siger Bo Rosendahl, adm. direktør for Bygteq it. Frem for at udvikle en ny løsning fra bunden har vi derfor indgået en alliance med Multidata, der i forvejen håndterer lønadministrationen for godt 85.000 virksomheder.

- Det nye strategiske samarbejde betyder, at Multidata overtager ansvaret for al teknisk udvikling og drift af det fremtidige lønsystem, mens vi står for kundeservicen og samtidig har ansvaret for at sikre, at funktionaliteten hele tiden matcher medlemmernes behov samt at systemet stemmer overens med de faglige overenskomster og arbejdsgange omkring de lønadministrative udfordringer, som specielt de mindre virksomheder, står over for, siger Bo Rosendahl.

- Med samarbejdet er der skabt en ny dynamisk rollefordeling, hvor vi hver især kan fokusere på udnyttelsen af egne kernekompetencer, siger adm. direktør Helge Kaltoft, Multidata. Det nye system bygger på Multidata’s eksisterende lønsystem men udbygges med en branchespecifik funktionalitet til bygge- og installationsvirksomhederne.

Det nye system forventes klar allerede inden årets udgang og bliver implementeret hos de eksisterende brugere af Bygteq it´s nuværende lønsystem i løbet af 1. kvartal til næste år.

Multidata udnytter sin eksisterende platform til at skabe en komplet sektorløsning for bygge- og installationsbranchen. Med den nye udviklingsmodel er vejen samtidig banet for udviklingen af yderligere nye brancheløsninger til andre erhvervssektorer.

Kilde: Multidata

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078