23948sdkhjf

Fuld fart på malerne og Flügger farver

Malermestrene har så travlt som aldrig før og har svært ved at få de svende de har brug for. Mange malermestre er derfor trukket i arbejdstøjet for at give et nap med. Travlheden har betydet...

Malermestrene har så travlt som aldrig før og har svært ved at få de svende de har brug for. Mange malermestre er derfor trukket i arbejdstøjet for at give et nap med.

Travlheden har betydet en mærkbar større efterspørgsel hos Flügger.

"Gør det selv" folket har som de professionelle været godt i gang med at male og træbeskytte.

I Danmark har Flügger oplevet en stærk fremgang på salget af træbeskyttelse bl.a. på baggrund af en meget omtalt TVkampagne i 1. kvartal 05/06.Udviklingen i markedet har også haft en positiv indvirkning på koncernens 1. kvartal i regnskabsåret 05/06.

Salget i maj, juni og juli er steget med 17,9 % sammenlignet med samme periode sidste år. Indtjeningen i Flügger koncernen er gået op med 20,5 %.

Flügger har i perioden skabt 117 nye fuldtidsstillinger så der nu er 1.193 medarbejdere i koncernen.

Flügger farver kæden har også i Polen oplevet en kraftig vækst hvor både omsætning og antal butikker er steget væsentligt i den seneste periode.

Flügger er Danmarks største udbyder af maling og træbeskyttelse. Koncernen er ligeledes blandt de førende leverandører i Sverige, Norge og Island.

Flügger er børsnoteret på Københavns Fondsbørs. Aktiekursen er i dag ca. 600. Det er 50 % mere end for et år siden - På selskabets årlige generalforsamling den 30. august blev aktionærerne tildelt 12 kr. på deres 20 kr. aktie.

Kilde: Flügger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078