23948sdkhjf

Boligselskab opfører 31 nye familieboliger

Sydkystens Boligselskab bygger nye boliger i et nyt boligområde ved Ishøj Strandpark.
Et mindre industrikvarter omgivet af villaer i Ishøj er under udvikling til et nyt og spændende boligområde. I den forbindelse skal Sydkystens Boligselskab opføre 31 nye familieboliger på Fasanskellet.

- Det er en helt fantastisk mulighed vi har fået her, tæt på både ådalen og strandparken. Her har vi mulighed for at bygge familieboliger af høj kvalitet og med en flot udsigt over Køge Bugt, fortæller formand for Sydkystens Boligselskab, Sophus Vørsing.

Sydkysten udvider
Selvom Sydkystens Boligselskab, der har hjemsted i Greve Kommune, bygger for første gang i Ishøj, forklarer Sophus Vørsing, at man ikke har en bevidst strategi om at udbrede boligselskabet til flere kommuner.

- Der er næsten ikke flere byggemuligheder i Greve, så vi er glade for at kunne opføre gode boliger, sidst i Køge (AlmenBolig+ på Ravnsborgvej) og nu også Ishøj, siger formanden.

Fakta om de 31 nye familieboliger
Byggeriet opføres med solceller, grønne tage og en fælles tagterrasse. Boligerne bliver på to, tre og fire rum og opføres som én blok i fire til seks etager. Alle boliger får lukkede glasaltaner og gulvvarme.

For at nå i højden og dermed få havudsigt fra flest mulige boliger, hæves byggeriet på betonsøjler. Under blokken er der parkering, cykelskure, tekniske installationer og beboernes depotrum.

Grunden er nu byggemodnet, og der tages spadestik til de nye boliger i marts 2014. Forventet indflytning bliver i starten af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093