23948sdkhjf

Skagen Light forhandles nu i hele Danmark

Skagen Light, dansk producent af eksklusiv udendørsbelysning, har indgået distributions-aftale med Lysmesteren og ELplus, hvorfor virksomhedens produkter nu forhandles i godt 90 butikker i Danmark...
De lyse aftener ebber langsomt ud i takt med efterårets indtog og sommerens forsvinden. Det betyder mørkere aftener og længere nætter, hvorfor behovet for effektiv udendørsbelysning kommer til udtryk. Hvorfor ikke kombinere dette behov med et stilsikkert og smukt stykke dansk design.

Design og funktionalitet i højsædet


Skagen Light har udviklet sine udendørslamper i tråd med den danske designtraditions ånd.

Alle lamper er udført i anodiseret aluminium med vægt på funktionalitet og holdbarhed.

Skagen Light benytter endvidere den nyeste teknologi indenfor belysning, LED.

Denne form for lyskilde giver foruden et klarere lys end traditionelle lyskilder, også et signifikant lavere energiforbrug samt forlængelse af levetiden med op til 100 gange længere end en traditionel pære.

Der skal altså ikke skiftes en pære i tide eller utide.Den nuværende Skagen Light Triangle™ serie fås i flere størrelser samt tilhørende væg- og loftlamper. Skagen Light tilbyder derfor et komplet program af udendørsbelysning til den bevidste husejer. Lamperne i Skagen Light Triangle™ serien fås fra Kr. 1.299,-.

Til efteråret introduceres endnu en serie af udendørsbelysning, Skagen Light Stylish™, med første udgave i en pullert version. Senere tilføjes en væglampe samt udendørsbelysning rettet mod større byggerier og parkeringspladser.


Forhandlernet over hele landet

Med indgåelse af en landsdækkende distributionsaftale vil Skagen Lights produkter være at finde hos Lysmesteren og ELplus kæderne fra denne måned.

De to kæder er at finde i såvel større som mindre byer i hele Danmark, og med speciale i belysning kan disse også give råd og vejledning om optimal opsætning.

Se mere om modellerne på www.skagenlight.com .Kilde: Skagen Light ApS

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125