23948sdkhjf

Nordjysk bud på nyt boligkoncept

Bjerg Arkitektur i Aalborg har sammen med Nordbyg udviklet et nyt fleksibelt boligkoncept, der er forberedt til udvidelse og i grundmodellen byder på 117 velindrettede kvadratmetre til...
- Villa Wood er et nyt værkstedsbaseret koncept for kvalitetsboliger. Boligen kan løbende udvides, den byder på et utal af muligheder for individuel indretning, og den er til at betale, konstaterer arkitekt Michael Bech fra bjerg arkitektur i Aalborg, der har udviklet konceptet sammen med Nordbyg.

Han pointerer, at Villa Wood, der er opbygget af sektioner, produceres, leveres og samles på støbt fundament indenfor syv uger, og han understreger, at hele konceptet er testet med opførelse af prøvehus i Skørping.

Villa Wood, der produceres med installationer og fast inventar på fabrik, har et let og varmt arkitektonisk udtryk, som kombinerer helårsboligen og sommerhuset i et fælles koncept med store åbne rum og rige muligheder for individuel indretning.- Som led i opførelse af det første hus har vi finjusteret konceptet, og det står fast, at der er store gevinster at hente ved at værkstedsproducere arkitekttegnede boliger i samlesæt. Økonomi, tid og kvalitet af både materialer, håndværk og indretning får helt nye dimensioner.

- Derudover står det fast, at vi har kapacitet til at opføre mange huse hurtigt og formentlig kan minimere leveringstiden yderligere, siger Michael Bech, der dog ikke vil sætte tal på, hvor mange huse forventningerne rækker til at levere, men fortsætter:

- Vi opererer ikke med nogen øvre grænse, og de danske grænser er ikke nødvendigvis Villa Wood's, men nu må vi se.

- Foreløbig kan vi, blandt andet som led i den sidste uges arbejde med prøvehuset i Skørping, konstatere en solid forhåndsinteresse for vores nye boligkoncept. Ikke mindst har vi fået mange henvendelser fra unge første-gangs-købere, som via mund-til-mund-metoden har fået øje på mulighederne i Villa Wood, siger Michael Bech.

Kilde: Bjerg Arkitektur A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079