23948sdkhjf

Investerer 55 mio. i bevarelse af danske jobs

DS Stålkonstruktion bygger ny og moderne fabrik på 9.600 kvm i Hobro, trods konkurrencen fra østlandene. Firmaet DS Stålkonstruktion A/S investerer således nu 55 mio. kroner i opførelsen af en ny og moderne...
Firmaet DS Stålkonstruktion A/S investerer således nu 55 mio. kroner i opførelsen af en ny og moderne fabrik på 9.600 kvm i Hobro, og det sker på trods af, at en række af produkterne vil kunne fremstilles billigere i enten Polen eller de baltiske lande.

I den nye fabrikshal skal der produceres bærende stålkonstruktioner til erhvervs- og landbrugsbyggeriet, og det skal ske med et meget avanceret og automatiseret produktionsanlæg, der har en kapacitet på 26.000 tons stål om året.

Med dette nye tiltag får virksomheden sammenlagt 34.000 kvm under tag i Hobro og vil beskæftige 200 medarbejdere, heraf de 28 på den nye fabrik.

- Vi har valgt at placere fabrikken i Danmark, fordi prisen ikke er den altafgørende konkurrenceparameter, fortæller administrerende direktør Kent Hejn Kristensen, DS Stålkonstruktion.

- Vi forventer således, at forhold som logistik, fleksibilitet og ikke mindst nærhed til markedet vil blive mindst lige så vigtige i fremtiden. Og samtidig vil vi gerne selv have ”hånd i hanke” med den nyeste produktionsteknologi på området, oplyser Kent Hejn Kristensen.

DS Stålkonstruktion forventer med den nye fabrik at kunne opnå en så stor forbedring af konkurrenceevnen, at markedsandelen, og ikke mindst eksporten, vil kunne øges yderligere. I dag henter DS Stålkonstruktion omkring 30 procent af omsætningen i Tyskland, Norge og Sverige.

DS Stålkonstruktion er en del af koncernen DS Gruppen , der omfatter selskaberne DS Stålkonstruktion, DS Fabrin, DS Elcobyg, DS Stålprofil, DS Flexhal, DS Coating, DS SM samt de to udenlandske salgsselskaber DS Land-Tek i Norge DS Stahl i Tyskland.

Koncernen har stål, beton, bygningsbeklædning og overfladebehandling som de primære forretningsområder og beskæftiger omkring 800 medarbejdere i Danmark.

DS Gruppens holdning er, at de helst vil beholde produktionen på deres egne fabrikker i Danmark, og det kræver store investeringer hele tiden.

Kilde: DS Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094