23948sdkhjf

Gazelle-pris til PR Teknik A/S

Wavin overtog for nylig VVS-virksomheden PR Teknik A/S i Horsens, som i dag kører ufortrødent videre under navnet Wavin. Virksomheden er netop kåret som Gazelle-virksomhed 2005 af dagbladet Børsen og Jyske Bank...
PR Teknik A/S er blandt 82 Gazeller i Vejle Amt, og blev med en vækstprocent på 116,4% fra 2004 til 2005 placeret på en fornem 61-plads i det stærke felt af erhvervslivets frontløbere i amtet. Præcis som Horsens-virksomheden også blev kåret til Gazelle-virksomhed sidste år.

På landsplan er der faktisk kun 923 virksomheder, der i 2005 kan kalde sig en Gazelle-virksomhed. Uanset om der er få medarbejdere (skal være over ti for at tælle med) eller mange medarbejdere er det altid flot at præstere vækstprocenter over de 100. Det er i sig selv en succes.

Gazeller omsætter for mere end 1 mio. kr. eller har et bruttoresultat over ½ mio. kr. i hvert af de seneste fire regnskabsår. Væksten i omsætning/bruttoresultat i de fire regnskabsår skal positiv, og det skal summen af de seneste fire års primære resultat også. Endeligt skal væksten i omsætning/bruttoresultat overstige 100% fra første til sidste regnskab.

Dette og meget mere kunne PR Teknik A/S leve op til, og efter Wavins overtagelse skal udviklingen naturligvis fortsætte ad samme spor. For Gazelle-virksomhederne skaber jobs, værdier og ideer som ingen andre – og med en hastighed som ingen andre.

På en Gazelle-konference på Horsens Ny Teater den 22. september 2005 blev der uddelt amtspris, underholdt og talt om Gazellerne som globale frontløbere. De er nichevirksomheder, førende i branchen, jobskabere, dygtige til købmandsskab, optimister, innovative – og ofte internationalt orienteret.

Det sidstnævnte kan Per Ramussen fra Wavin i Horsens nikke genkendende til. En af grundene til at Wavin og PR Teknik A/S gik i forhandlinger var netop ønsket om vækst – i Danmark og i udlandet. Per Ramussen fortæller:

”Jeg er stolt over at vi igen er blevet Gazelle-virksomhed. Wavin har overtaget en kernesund virksomhed, som nu kan vækste endnu mere i ind- og udland. Det er helt naturligt at vi får tilført yderligere Wavin-blod og styrket os på produktudvikling, salg, markedsføring og meget mere. Vi skal bare gør det endnu bedre næste år”.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078