23948sdkhjf

Energiberegner justeret til nye energikrav

En lang række bygherrerådgivere og håndværkere bruger dagligt VELFAC Energiberegner til at udregne, hvor stort det samlede energitilskud gennem fyringssæsonen er for et specifikt vindue...
Energiberegneren er opdateret, så den svarer til de skærpede energikrav, der træder i kraft i begyndelsen af 2006. De nye regler betyder forskellige krav til vinduerne ved nybyggeri, tilbygning og ombygning.

”Det væsentligste ved de nye regler er, at den gratis solvarme skal medregnes, når man undersøger om energikravene er overholdt. Og det er en stor fordel for vores vinduer, der har en slank konstruktion og et stort glasareal. Man kan sige, at de nye krav gør VELFAC vinduer endnu mere energirigtige”, siger Jesper F. Petersen, adm. direktør for VELFAC A/S.

Det er tidspunktet for ansøgningen om byggetilladelse, der afgør, om det er de nye eller gamle regler, der skal anvendes på et byggeri.

Allerede i forbindelse med offentliggørelsen af de nye regler oplevede VELFAC, at mange, både projekterende og private, har spørgsmål, fordi de står over for renoveringer eller nybyggeri, der bliver omfattet af reglerne. For at kunne give klare svar oprettede VELFAC for lidt over en måned siden en hotline.

Kilde: VELFAC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126