23948sdkhjf

Udbudsgevinst baner vej for nyansættelser

Mølbak Landinspektører har vundet et udbud hos Statens Ekspropriationer og forventer på den baggrund at skulle ansætte omkring en håndfuld nye medarbejdere.
Der er udsigt til vækst og nye arbejdspladser hos Mølbak Landinspektører. Roskilde-virksomheden er udvalgt som en af de ledende landinspektører, der skal udføre opgaver for Statens Ekspropriationer med overtagelse af arealer i forbindelse med nye jernbaneprojekter; herunder blandt andet projekter i regi af den nye Togfond.

- De nye opgaver for Statens Ekspropriationer vil sætte yderligere skub i firmaets vækst. Vi har allerede ansat en ny medarbejder som ledende landinspektør, og derudover skal vi ansætte yderligere 3‐5 medarbejdere til opgaverne, fortæller partner Jens Mølbak.

Dermed kommer firmaet op på over 30 medarbejdere, hvoraf halvdelen er landinspektører. Jens Mølbak glæder sig over, at firmaet på den baggrund bliver en endnu mere attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække dygtige medarbejdere til kontorerne i Roskilde, Greve, Hellerup og Køge.

Mølbak skal blandt andet hjælpe med forhandlinger med grundejere i forbindelse med den kommende letbane langs Ring 3 omkring København, den nye letbane i Odense, elektrificering af jernbanen fra Køge ti Rødby og baneanlæg i tilknytning til Femern Bælt‐forbindelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078