23948sdkhjf

Svensk byggerimesse vil have danske udstillere

Den danske ambassade i Stockholm og Center for Underleverandører arrangerer en dansk fællesstand på Nordbygg-messen.
Byggerimessen i Stockholm har ellers længe været udsolgt, men nu har arrangørerne åbnet døren for potentielle danske udstillere. Det er sket gennem etableringen af en dansk fællesstand på 150 kvadratmeter med plads til 12-14 danske virksomheder.

- På trods af det korte varsel vil vi i fællesskab med udstillerne bestræbe os på at arrangere en dansk fællesstand, som både gør det enkelt for udstillerne at deltage, og samtidig repræsenterer dansk bygge- og anlægsindustri på bedste måde, udtaler Knud Hareskov, partner i CFU.

- Gennem de snart 12 år vi har arrangeret danske fællesstande i samarbejde med de danske, lokale repræsentationer, senest på ”Bygg Reis Deg 2013” i Norge, har vi fået oparbejdet et godt og effektivt samarbejde med dannelse af netværk mellem udstillerne i højsædet. Vores erfaring er, at en fællesstand ofte resulterer i længevarende eksportsamarbejde mellem nogle af udstillerne, fortæller Knud Hareskov,

Stort eksportpotentiale
Ifølge Knud Hareskov har det svenske marked potentiale til at blive det mest betydende eksportmarked for danske bygge- og anlægsvirksomheder. Der er nemlig udsigt til stabil vækst i den svenske bygge- og anlægssektor i de kommende år især centreret omkring store byer som Malmø, Gøteborg og i særdeleshed Stockholm.

I Stockholm alene forventes der investeringer på op mod 19 mia. svenske kr. mellem 2014 og 2018 i udbygning af undergrundsbanen samt i mindst 78.000 nye boliger. Herudover skal der investeres 14 mia. svenske kr. i udviklingen af Nya Karolinska Sjukhuset og yderligere 28 mia. svenske kr. i andet sygehusbyggeri.

Nordbygg 2014 finder sted i Stockholm i dagene 1.-4. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078