23948sdkhjf

Tegnestue vinder 4. institution på få måneder

Skala Arkitekter har vundet opgaven med at etablere en ny daginstitution ved Langhøjskolen i Vivild.
Norddjurs Kommune har udvalgt Skala Arkitekter til at stå for totalrådgivningen på en ny daginstitution i Vivild. Drias er med som underrådgiver

Den nye institution bliver et resultat af, at Norddjurs Kommunes kommunalbestyrelse har besluttet at flytte børnehaven Blinklyset til nye lokaler ved Langhøjskolen.

- Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Norddjurs Kommune, siger administrerende direktør i Skala Arkitekter, Kurt Ankjær.

I forvejen har Skala Arkitekter gennem længere tid samarbejdet med netop Norddjurs Kommune på andre lignende projekter. Tegnestuen står blandt andet bag to nye daginstitutioner i Grenå og Auning og har ligeledes stået for den nye børneby i Glesborg for samme kommune.

Mange opgaver på daginstitutionsområdet
Der er på nuværende tidspunkt ikke taget stilling til den nye daginstitution i Vivilds egentlige placering. Det bliver således en del af totalrådgiverydelsen at fastlægge, om daginstitutionen skal etableres som fritliggende nybyggeri, tilbygning, eller om der bliver tale om at ombygge en del af Langhøjskolen.

Daginstitutionen i Vivild har et anlægsbudget på små 10 mio. kr. og skal kunne rumme 50 børn.

Skala Arkitekter har i den seneste tid haft god gang i daginstitutionsområdet. Foruden den nye daginstitution i Vivild vandt Skala i slutningen af januar Børneenheden Søndermark i Horsens, ligesom tegnestuen i slutningen af 2013 også fik tildelt to daginstitutionsprojekter i Svendborg Kommune. Ligeledes er tegnestuen prækvalificeret til en række ekstra institutioner, som endnu ikke er afgjort.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094