23948sdkhjf

GEAplus super fleksibel eltavle

Hans Buch A/S har fået overdraget forhandlingen af et komplet pladekapslet El-tavle system fra GE powercontrol system (tidligere AEG). GEA plus systemet er primært beregnet til opbygning af...
GEA plus systemet er primært beregnet til opbygning af hovedtavler og motorkontrolcentre og vil med sin moderne opbygning være en meget attraktivt løsning af tavleopgaver, hvor der ønsket stor fleksibilitet og en høj grad af personsikkerhed.

Komponenter kan indbygges enten fast monteret, som plug in eller draw out. Der kan frit veksles imellem disse montageformer i samme skab.

Skinnerne er isoleret fra den øvrige del af tavlen. Komponentdelen af skabet kan frit opdeles med 25mm spring, der kan vælges separate låger eller fælles låge foran komponenter.

Indvendig separation kan opbygges så den opfylder form 4b i henhold til IEC normen.

Skinnesystemet der kan leveres for strømme til maksimalt 4000A med et kortslutningsniveau på 80 kA i 1 sekund. De vandrette skinner kan samles fra fronten af tavlen ved transportdeling.

GEA plus kan leveres som typetestet opbygning i henhold til IEC normen, hvor alle test er lavet ned på komponentniveau ved at anvende GE komponenter til hele tavlen. Ved andre komponentfabrikater vil tavlesystemet være typetestet.

Tavlerne kan leveres enten som færdigprojekterede og monterede tavler eller som prefabrikerede skabsopbygninger, hvor skabene er samlet med skinnesystemet indbygget og alle funktionsenheder leveres tomme for montage af komponenter.

Kilde: Hans Buch A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11