23948sdkhjf

Mangel på håndværkere truer kvaliteten

Den forbedrede økonomi og faldende arbejdsløshed er med til at skabe mangel på håndværkere i Danmark. Håndværkerne har derfor susende travlt og det kan både gå ud over kvalitet og service.
Vi har sikkert alle oplevet, hvor svært det kan være at finde en selvstændig håndværker, der har tid til lige at komme forbi og kigge på en opgave. Man skulle ellers ikke tro, at der kunne være de store problemer i det da det jo ene og alene er netop den ydelse som selvstendige håndværkere baserer deres forretning på.

Den voksende kø af kunder inden for både store og små opgaver har gjort det til sælgers marked, hvilket skaber en luksus situation for den selvstændige håndværker.

Han kan så at sige vælge og vrage mellem de mest attraktive opgaver, og hvis moralen ikke er på plads går det både ud over pris, kvalitet og serviceniveau.

Mange nye håndværkere kommer til landet for at afhjælpe den store arbejdspukkel, hvilket kan være med til at lægge et pres på de danske håndværkere. Problemet er blot, at en dansk håndværker stadig har et produkt som de udenlandske håndværkere mangler.

Det kan nemlig være meget vanskeligt at kommunikere mindre detaljer med en polsk håndværker, og man må også sige at det rent faglige kan ligge langt fra det vi forstår som normalt herhjemme.

Find en håndværker, der opfører sig ordentligt.
Der findes dog enkelte effektive måder at finde en håndværker, der stadig har moralen i behold.

Det etablerede håndværker web-site handyman.dk skaber nemlig mulighed for den nødvendige interaktivitet med håndværkernes tidligere kunder, hvilket gør det muligt for nye kunder at se hvad tidligere kunder har oplevet i forbindelse med de enkelte håndværkere. På denne måde får man et rigtigt godt billede af hvem man er ved at lukke indenfor.

Handyman.dk er et godt eksempel på et web-site, der har succes med den såkaldte rating funktion. Kundernes fordel er åbenlys, men håndværkerne er også glade for systemet da de oplever det som en stor fordel at få samlet en masse gode skriftlige referencer. Det er nemlig en arbejdsopgave der aldrig bliver tid til i en travl hverdag.

Handyman.dk er et godt og effektivt værktøj, der understreger at den ældgamle mund til mund metode stadig lever i bedste velgående, blot i en ny og moderniseret udgave.

Kilde: Handyman.dk http://www.handyman.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094