23948sdkhjf

Kvalitet fra A-Z giver tilfredse kunder

Danskerne renoverer og bygger nyt som aldrig før. Det giver masser af arbejde til de danske fagfolk, men det stiller samtidig højere krav til både håndværk, rådgivning og forståelse for kundens ønsker.
Køkkenet og badeværelset er de store højdespringere, når danskerne investerer formuer i boligen. Men også bryggerset er blevet meget populært gennem de seneste år. At bryggerset er blevet populært skyldes, at det ofte både fungerer som husets daglige hovedindgang og som grovkøkken, vaskerum og hobbyrum.

Med vandhanen Vienda fra Oras er det nemt for fagmanden at sætte trumf på opgaven og bringe både funktionalitet, kvalitet og design ind i de danske bryggerser, så kunden får mere end bare end bare koldt og varmt vand.

Oras Vienda forener praktiske funktioner med flot design, som gør det nemt for fagmanden at skyde genvej til tilfredse kunder.

Maksimal funktionalitet
Oras Vienda fås med høj, buet tud, som passer perfekt til brug i bryggerset. Den høje tud giver ekstra fleksibilitet, uanset om de friskfangede fisk skal renses eller børnenes fodboldstøvler vaskes, og når gulvspanden skal fyldes, er der masser af plads under hanen.

Udover Vienda har Oras også en lang række andre haner, der passer perfekt til bryggerset. Vælg eksempelvis en hane med udtræksbruser for maksimal fleksibilitet. Fælles for armaturerne er, at de er nemme at installere, og at de alle byder på Oras velkendte og holdbare kvalitet.

Med Oras armaturer til bryggerset er det nemt at yde en ekstra service og skyde genvej til tilfredse kunder.

Yderligere informationer kan rekvireres hos Oras Armatur A/S http://www.oras.dk

Kilde: Oras Armatur A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125