23948sdkhjf

Generationsskifte i Akademisk Arkitektforening

Akademisk Arkitektforening skifter formand i morgen. Der farvel til 60-årige Gøsta Knudsen og goddag til 31-årige Rikke Krogh. Med generationsskiftet satses der målrettet efter de unge arkitekter.
I morgen, onsdag d. 16. august 2006, tiltræder 31-årige arkitekt MMA Rikke Krogh sin nye post som formand for Akademisk Arkitektforening.

Det skriver Berlingske Business i dag.

Rikke Krogh kommer fra en stilling som arkitekt hos DesignGroup Architects. Hun afløser 60-årige arkitekt MMA Gøsta Knudsen, der har siddet på posten i 9 år.

Med generationsskiftet i foreningen kommer også nye mål for fremtiden.

- En af de vigtigste opgaver består i, at vi skal have fat i de unge arkitekter. Vi kan se, at de unge arkitekter ikke længere automatisk melder sig ind hos os. Det er vores håb, at vi med generationsskiftet kan appellere til de unge, svarer Rikke Krogh til avisen.

I de seneste år har flere arkitektstuderende fravalgt foreningen. Det er en stor skam, der skyldes uvidenhed, mener den nye formand.

- Det vigtigste er, at de unge ved at blive medlem hos os skaffer sig adgang til et bredt netværk, hvor de får en masse kontakter til tegnestuerne, udtaler Rikke Krogh til avisen.

Akademisk Arkitektforening har et meget veludbygget netværk at tilbyde deres medlemmer. Den erfarne generation af arkitekter melder sig ind helt automatisk. Foreningen ser således en fremtidig opgave i at målrette konkret information direkte til de unge arkitekter om foreningens netværk og forskellige medlemstilbud.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094