23948sdkhjf

VVS-firma vil gøre dyre beslutninger nemmere

For at give boligejere bedre mulighed for at beslutte sig, når det gamle varmeanlæg skal skiftes ud, har Gyrstinge VVS indrettet nyt showroom.
Lovgivning, energipriser samt hensyn til miljø og økonomi er på lige fod med hvilke installationskrav, boligejere står overfor, med til at gøre valget af den rette varmekilde til en kompliceret affære.

For at komme kunderne i møde har midtsjællandske Gyrstinge VVS derfor åbnet nyt showroom:

- Et nyt varmeanlæg er en stor investering, og derfor kan det være rart at se på de muligheder, der findes, inden man træffer en endelig beslutning. I vores showroom kan man komme og se vores sortiment i varmeanlæg, så det er lettere at danne sig et billede af, hvad de kan, og hvad der vil passe bedst til de krav og de behov, man har, siger VVS-installatør Niels Olsen fra Gyrstinge VVS og tilføjer:

- Samtidig er man også meget velkommen til at tage en snak med os om, hvad man har brug for, og så giver vi gerne hjælp og rådgivning om, hvad der vil være en god løsning.

Gyrstinge VVS blev etableret i 1949 og leverer og installerer alt inden for olie-, gas-, halm- og pillefyr og anlæg til sol- og jordvarme. Herudover udfører Gyrstinge VVS almindeligt VVS-arbejde og tilbyder serviceaftaler på varmeanlæg. Virksomheden har særlig ekspertise inden for alternativ energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094