23948sdkhjf

MT Højgaard åbner kontor i Slagelse

Med et nyt kontor i Slagelse ønsker Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomhed at forstærke sin position på Sjælland og fylde ordrebogen med opgaver fra lokalområdet.
Danmarks førende entreprenørvirksomhed, MT Højgaard åbner d. 25. august et nyt kontor i Slagelse.

Målsætningen med det nye kontor er større tilstedeværelse i lokalmiljøet og dermed forhåbentlig en større ordretilgang i det sjællandske.

Allerede inden MT Højgaard åbner kontoret har de en del aktiviteter og kunder i Slagelses-området.

- Hvis vi skal have endnu flere ordrer, skal vi blive mere integrerede i lokalmiljøet og være mere synlige. Samtidig ser vi Sjælland som et utrolig spændende område med et stort og interessant potentiale, hvor vi forventer, der kommer til at ske en hel del fremover, fortæller Rene Mortensen, divisionsdirektør hos MT Højgaard.

MT Højgaards nye kontor i Slagelse. Lokalt forankret
Det er MT Højgaards erfaringer, at der generelt er et ønske om at samarbejde med en bygge- og anlægsvirksomhed, som er lokalt forankret.

- Vi er en langt mere attraktiv samarbejdspartner, når vi ved, hvad der rører sig i området og har kendskab til de enkelte kunder. Samtidig med vi bliver lokal kan vi gøre nytte af de mange forskellige kompetencer og styrker MT Højgaard har, udtaler Rene Mortensen.

MT Højgaard har flere spændende projekter i støbeskeen allerede nu. Går det, som bygge- og anlægsvirksomheden forventer, vil der komme en betydelig tilgang af nye medarbejdere i løbet af det næste års tid.

Solid erfaring
Til at lede kontoret i Slagelse har MT Højgaard valgt Lars Friis Christensen. Lars er 37 år og har en solid erfaring fra branchen – han er både uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Desuden har han været 12 år i rådgiverbranchen.

I Slagelse er MT Højgaard i gang med ombygning af handicapboliger på Rosenkildevej. Desuden arbejdes der med forskellige projekter, som skal udføres i løbet af 1-2 år.

MT Højgaards fysiske placering bliver på Sdr. Stationsvej 28 P i Slagelse.

Kilde: MT Højgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109