23948sdkhjf

Hoffman rider på indtjeningsbølgen

Norske Hoffmann giver andre entreprenørselskaber baghjul. Entreprenør-koncernen omsætter og indtjener som aldrig før. Ordrerne strømmer ind, så koncernen bliver nødt til at sige nej til flere projekter.
Det norske entreprenørselskab Hoffmann, der har de fleste aktiviteter i Norge, forstår at omsætte og indtjene. Koncernens økonomi er bedre end nogensinde, skriver Dagbladet Børsen i dag

Koncernen har præsteret en resultatmargin på 6,4 %. Det er det tredobbelte af, hvad større danske entreprenørselskaber klarer, når det går allerbedst, oplyser avisen.

Hoffmann-koncernen har afdelinger i hele Skandinavien. I den danske afdeling har koncernen dog ikke den store indtjening, hvilket skyldes, at der ikke er store muligheder for at bygge industrialiseret byggeri i landet. I Danmark satses der derimod på unika-projekter.

Ifølge Dagbladet Børsen er koncernens omsætning steget med 20 % til 1254 mio. kr. i første halvår set i forhold til samme periode sidste år.

Herudover har selskabet i dag en ordrebeholdning på 3 mia. kr.

Flere gange bliver Hoffmann nødt til at takke nej tak til projekter, fordi der ikke er kapacitet til opgaverne. Selskabet er godt booket op med ordrer, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11