23948sdkhjf

DT Group køber stor konkurrent

Den danske byggemarkedskæde overtager en af sine største konkurrenter på det finske marked; Puukeskus. Det er DT Groups største opkøb i 14 år.
Som led i en strategi om at styrke markedspositionen gennem opkøb er DT Group nået til enighed med kapitalfonden Triton Partners om en overtagelse af byggemarkedskæden Puukeskus med 22 butikker i Finland samt en i Estland.

Med købet, som er betinget af de finske konkurrencemyndigheders godkendelse, forøger DT Group, og gruppens finske kæde Starkki, sin markedsandel betragteligt.

- Starkki og Puukeskus supplerer hinanden godt og opkøbet vil føre til forbedret service, højeste specialistviden, dybere sortiment og større tilgængelighed for vores kunder, siger DT Groups koncernchef Ole Mikael Jensen. Fremover vil der således være en Starkki i alle finske byer med over 30.000 indbyggere samt i Tallinn.

Tidligere på måneden købte DT Groups svenske selskab Beijer Perssons Byggcentrum med to butikker i Vestsverige, hvilket var Beijers fjerde opkøb siden 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063