23948sdkhjf

Eksport af byggeri til Kina

Producenter, der interesserer sig for det kinesiske byggemarked, kig med her! European Wood Initiative (EWI), der udvikler eksportmuligheder for træbaseret byggeri på det kinesiske marked, afholder den 10. oktober afholdes en konference om nye forretningsmuligheder i Kina.
European Wood Initiative (EWI) er et europæisk samarbejde mellem Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig og Frankrig, der udvikler eksportmuligheder for træbaseret byggeri på det kinesiske marked.

EWI har været aktiv i de seneste to år og har bl.a. i samarbejd med amerikanske og canadiske træorganisationer – i en fælles indsats- arbejdet for at forberede og udbygge det kinesiske marked for anvendelse af træ i byggeriet.

Blandt de fælles initiativer er bl.a. indbygning af regler for træbyggeri i de kinesiske bygningselementer, kinesisk trænorm og beregningsregler for bærende trædele.

EWI afholder den 10. oktober 2006 en konference om de nye forretningsmuligheder i Kina – Passport China – i Bruxelles i samarbejde med bl.a. EU-Kommissionen.

Læs mere om konferencen her

Kilde: European Wood Initiative.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078