23948sdkhjf

Nordjysk model fjerner flaskehalse i dansk byggeri og industri

dsp-gruppen har udarbejdet et koncept, hvor 500 specialiserede polske håndværkere/arbejdere kan løse mandskabsmangel i dansk byg og industri.
Dansk erhvervsliv lider for tiden under en alvorlig mangel på både faglærte håndværkere og ufaglært arbejdskraft. Mandskabsmangel er en direkte trussel mod det nuværende økonomiske opsving.

Den nordjyske virksomhed, dsp-gruppen, har udarbejdet en løsning på mandskabsmanglen gennem et direkte match mellem byggeriets og industriens konkrete behov og specialiseret polsk arbejdskraft.

dsp-gruppens model er radikalt anderledes, idet de polske håndværkere og arbejdere udvælges gennem en konkret jobbeskrivelse fra en kundevirksomhed, hvorefter dsp-gruppen sørger for arbejdstilladelse, indmelding i dansk fagforbund og fuld personaleforsikring.

For kunden giver systemet en skræddersyet medarbejder til en aktuel opgave, og der er ingen risiko for, at en kundevirksomhed kommer til at forbryde sig mod dansk lovgivning – hverken bevidst eller ubevidst.

dsp-gruppen råder over 500 faglærte håndværkere. Det spænder fra tømrere og murere over jord- og betonarbejdere, brolæggere, maskinarbejdere og elektrikere til CNC-operatører og off-shore medarbejdere samt lignende fag inden for byggeri og industri.

Hvis en virksomhed ønsker at anvende flere polske medarbejdere, kan dsp-gruppen sørge for, at der i sjakket indgår engelsktalende polske håndværkere, så eventuelle sprogproblemer helt kan elimineres.

Administrerende direktør for dsp-gruppen, Raymond Mejlkjær, understreger, at man løbende fører tilsyn med de polske medarbejdere, der fra dsp-gruppens side kan forsynes med bil og bolig efter kundens behov.

Omsorgen for mandskabet fungerer også på den måde, at en dansk/polsk medarbejder sørger for en social integration af de polske håndværkere og arbejdere i det danske samfund i den tid, de er i landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109