23948sdkhjf

Overtagelse udvider Thomsen & Fals' kompetencer

SOB Dørautomatik, der servicerer alle former for automatiske døre i Nordjylland, er pr. 1. februar blevet en del af Thomsen & Fals og videreføres nu som T&F Dørautomatik.
- Vi har valgt at udvide vores kompetencer inden for det el-tekniske område ved overtagelsen af firmaet SOB Dørautomatik. Vi udbygger hermed vores tekniske pallette og kan nu også servicere og vedligeholde alle former for automatik og automatiske døre. SOB Dørautomatik passer perfekt ind i vores serviceafdeling, og vi glæder os til samarbejdet med de nye medarbejdere og kunder, udtaler adm. direktør hos Thomsen & Fals, Morten Fals, i en pressemeddelelse.

SOB Dørautomatik har genenem en årrække serviceret alle former for automatiske døre i Nordjylland, og både kompetencerne og kundegrundlaget udvides nu med overdragelsen til Thomsen & Fals. Tidligere indehaver og mangeårig cheftekniker hos SOB Dørautomatik, Sonny Bundgaard, skal også varetage aktivteten i Thomsen & Fals-regi. Det vil ske i tæt samarbejde med nuværende servicechef Kristian Fromberg, så der opnås synergier mellem firmaerne.

- I Thomsen & Fals er vi glade for at kunne tilknytte medarbejderne fra SOB Dørautomatik til vores velfungerende serviceafdeling. Vi vil videreføre SOB Dørautomatik som T&F Dørautomatik og på linje med vores øvrige tekniske aktiviteter inden for el-, vvs- og ventilationsområdet. Efterspørgslen på virksomhedernes tekniske installationer er stor, så vi er sikre på, at udvidelsen bliver til stor glæde for både kunder og medarbejdere hos Thomsen & Fals, slutter Morten Fals.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078