23948sdkhjf

Arbejdskraft over telefonen

[i]Byggevirksomheder, der står akut og mangler arbejdskraft, har nu også den mulighed for at slå stillinger op på AF’s europæiske netværk ved blot at ringe op en enkelt gang. [/i]
Byggebranchen har så travlt i dag, at der næsten ingen tid er til at udfærdige stillingsopslag, når der søges nye medarbejdere fra udlandet.

Det oplyser JyllandsPosten i dag.

Derfor har AF oprettet en direkte telefonlinie, hvor arbejdsgivere inden for byggebranchen kan ringe til, når de har brug for udenlandsk arbejdskraft.

- Hastighed er meget afgørende. Behovet for ekstra arbejdskraft kan opstå fra dag til dag, og arbejdsgiverne har simpelthen brug for at kunne ringe med det samme fra byggepladsen, så stillingen straks kan blive opslået i f. eks. Tyskland og Polen, fortæller vejleder Claus Bang Møller fra AF's internationale afdeling i Århus til avisen.
I stedet for at arbejdsgivere valfarter til Tyskland eller andre lande for hurtigt at skaffe arbejdskraft til byggepladserne, behøver de nu kun at ringe op til AF, der gennem Eures, AF’s europæiske arbejdsformidling, kan skaffe håndværkere til landet i løbet af et par dage.

Arbejdsgivere kan kontakte AF’s hotline på telefon: 72 40 16 36 eller email: byg@eures.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087