23948sdkhjf

Designede gulvafløb til badeværelset

Traditionelle gulvafløb med firkantede riste bliver flere steder erstattet af riste i nye, utraditionelle former. Elegante lange render eller smarte trekantede riste er nogle af mulighederne.
Der har gennem de senere år været stor interesse for boligindretning, og netop nu er der fokus på badeværelset. Øget komfort, velvære og et flot design står højt på ønskelisten. Der bliver tænkt på den mindste detalje, når badeværelset indrettes. Og afløbet er ingen undtagelse. Fra blot at være en praktisk foranstaltning og en firkantet rist midt i gulvet er gulafløbet nu blevet en del af den komplette indretning.

Trekantede afløb og smalle render i rustfrit stål bryder for alvor med den traditionelle opfattelse af gulvafløb. BLÜCHER, som har produceret afløb i Danmark siden 1965 til alle formål, har udviklet en ny serie til badeværelset: WaterLine. Den består af smalle baderumsrender og trekantede afløb i rustfrit stål.

Forskellige riste, former og overfladebehandlinger sikrer noget for enhver smag, så afløbet passer til armaturer og andet tilbehør. Serien bygger videre på BLÜCHER's eksisterende produktprogram, der er udviklet gennem de sidste 40 år, så sikkerhed og funktion er bevaret.

De nye afløb, som både er VA- og MK-godkendte, bliver installeret langs væggen eller i et hjørne. Så kan gulvet lægges med et ensartet fald, og afløbet falder diskret ind i indretningen.

Du kan se BLÜCHER afløbsprogrammet i rustfrit stål på BOLIGDRØMME FOR ALLE i Herning, 21.-24. september 2006.

Kilde: Blücher Metal A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112