23948sdkhjf

Ny produktserie - RockTæt fra Rockwool

De nye lovkrav om lufttætte bygninger kræver specialudviklede materialer til samlinger. Derfor lancerer Rockwool A/S nu ny produktserie til tætning.
Kommuner og bygherrer vil i stigende grad stille krav om en tæthedstest af færdige nybyggerier for at sikre, at de nye lovkrav til bygningers tæthed og dermed energieffektivitet bliver overholdt.

Overholder nybyggeriet ikke testen, kan det blive en dyr affære for entreprenøren eller rådgiveren, afhængig af, hvor ansvaret bliver placeret.

Derfor er det vigtigt med et omhyggeligt materialevalg. Bl.a. duer det ikke længere at tætne nybyggeriet med standard gaffa tape og fugemasse.

For at minimere risikoen for entreprenører, håndværkere og rådgivere lancerer Rockwool derfor nu en specialudviklet produktserie med navnet RockTæt. Produkterne gør det lettere at opnå lufttætte samlinger ved bl.a. loft- og vægkonstruktioner og ved samlinger mellem elementer samt ved fundamenter og vinduer.

RockTæt serien er gennemtestet for tæthed, og der er anvendt særlige materialer. Derfor er de også en anelse dyrere end standardprodukter til tætning.

Serien omfatter dampspærre, tape, butyl tætningsbånd, butyl tætningsliste, fugemasse, fugebagstop og ekspanderende fugebånd.

Kilde: Rockwool A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141