23948sdkhjf

50 procent vækst i Ølands nyeste arbejdsområde

Ventilationsvirksomheden Øland er vokset med 50 procent i 2013 på virksomheden seneste kerneområde; teknisk isolering.
I 2011 startede Øland op med teknisk isolering. Til at begynde med fordi det var et vækstområde med god synergi i forhold til virksomhedens andre aktiviteter. I dag, tre år senere, er ventilationsvirksomheden blevet en større spiller inden for teknisk isolering, og isoleringsformen er nu et af virksomhedens kerneprodukter.

- Årsagen til den store vækst skal findes i forskellige nøgleområder. Det første er serviceniveauet, som vi ved gør en forskel. Byggeriet er ikke vant til at blive forkælet og serviceret, og det vinder vi på. Fx har vi indført gratis affaldssortering og trailerparkering, som letter både arbejdet og tidsforbruget hos vores kunder på teknisk isolering. Desuden tror jeg, at den store vækst skal ses i lyset af fleksibel distribution. Med Øland lokationer i hele landet, kan vi tilbyde kunderne dag-til-dag levering, og det har vi erfaret er blevet meget populært, forklarer Ølands salgsdirektør, Carsten Krog Madsen.

Mander op på teknisk isolering
For at holde trit med den øgede efterspørgsel, har man i Øland oprustet på mandskabssiden for at styrke salget.

- Med væksten følger naturligvis også større krav fra kundernes side. Derfor opruster vi nu, så vi får flere tekniske kompetencer ind i virksomheden. Vi har brug for en mand med særlige tekniske kompetencer til at svare og hjælpe kunderne med områder, der kun spørges ind til på teknisk isolering. Det har vi nu med ansættelsen af Tom Hansen, siger Carsten Krog Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095