23948sdkhjf

Bladt Industries vinder igen storordre

Bladt Industries har endnu engang vundet en ordre på en offshore transformerplatform - denne gang til Q7 vindmøllepark i Holland.
Bladt Industries i Aalborg er valgt som totalleverandør af transformerplatform til Q7 Vindmøllepark i Holland, hvilket udover produktionen af selve platformen også indebærer design, udrustning samt komplet funktionalitetstest.

Lige før sommerferien kunne Bladt Industries A/S i Aalborg oplyse, at de netop havde vundet en ordre på en offshore transformerplatform til den svenske offshore vindmøllepark Lillgrund. Denne gang er ordren adresseret til Holland, til verdens tredje største offshore vindmøllepark Q7.

Vindmølleparken kommer til at ligge ca. 23 kilometer ud for kysten ved IJmuiden i Holland. Vindmølleparken vil bestå af 60 vindmøller, som bliver leveret at Vestas. Hver af møllerne har en kapacitet på 2 MW. Transformerplatformen vil have en samlet vægt på 650 tons.

- En stor del af opgaven ligger i styringen af alle nødvendige processer, som der skal til, før der står en færdig produceret transformerplatform. Dette er en ganske krævende opgave, da der er mange discipliner at styre og koordinere, men med den knowhow og erfaring vores medarbejdere besidder, ligger opgaven inden for vores kompetencer, udtaler administrerende direktør Peter Rindebæk.

Platformen vil blive samlet og testet på kajen hos Bladt Industries A/S i Aalborg, hvorefter den bliver fragtet til Holland. Efter planen skal transformerplatformen leveres i Holland i slutningen af april næste år.

- Vores mange års erfaringer med komplekse stålkonstruktioner og ikke mindst fremstillingen af offshore transformerplatformer gjorde, at vi igen er blevet valgt som totalleverandør, oplyser Peter Rindebæk

Kilde: Bladt Industries A/S, http://www.bladt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062